Skip to main content
Skumbehandling af fliser
København, Nordsjælland og Midtsjælland

Vedligeholdelse af fliser

Vil du også slippe for at flisepest, lav og ukrudt kommer igen, efter vi har renset fliserne hos dig? Vi har en række løsninger for vedligeholdelse efter fliserensning, som kan indrettes efter netop dit behov og din flisebelægning. I Vi tilrettelægger vedligeholdelsen på sæsonbasis i en Serviceaftale med faste tidspunkter og pris.

   +8 års erfaring

   15 års garanti*

   Prisgaranti

Muligheder for Vedligeholdelse

Spar -10% på den årlige vedligeholdelse ved at tegne en Serviceaftale, senest 7 dage efter vi har udført opgaven.

Enkelt

fra950kr.

En miljørigtig skumbehandling pr. sæson, som opretholder vores 15 års garanti mod flisepest og lav.

  15 års garanti*
  Fast Serviceaftale
  Forår eller efterår
  En årlig servicebehandling
  Miljørigtige produkter

Spar -10% pr. sæson

Dobbelt

fra1710kr.

To miljørigtige skumbehandlinger pr. sæson, som opretholder vores 15 års garanti mod flisepest og lav. Ved to skumbehandlinger får du et mere ensartet udseende hele året.

  15 års garanti*
  Fast Serviceaftale
  Både forår og efterår
  To årlige servicebehandlinger
  Miljørigtige produkter

Sommerklar

fra3340kr.

Komplet sommerklargøring af fliser, så du er sikker på flotte fliser op til sommeren.

  15 års garanti*
  Fast Serviceaftale
  Rensning af fliser og fuger i foråret
  Servicebehandling i efteråret
  Imprægnering af fliser (tilkøb)
  Fejning af fugesand (tilkøb)

Kan kombineres

Ukrudtsfri

fra4520kr.

Miljørigtig Ukrudtsbekæmpelse ved kogning (ca. 95-98 grader). Minimum 4 behandlinger på en sæson.

Fast Serviceaftale
Miljørigtig Ukrudtsbehandlinger
INGEN brug af kemi
Nedbryder rodnet
Undgå resistent ukrudt
Forebygger mod ny ukrudtsvækst

* 15 års Garanti:
Vi har 15 års garanti mod flisepest og dybdegående lav. Garantien gælder når du har fået renset, skumbehandlet og imprægneret dine fliser af os, og overholdt din serviceaftale med minimum en årlig servicebehandling (skumbehandling).

Sådan foregår vedligeholdelse efter fliserens

Når du har fået renset dine fliser, anbefaler vi at de vedligeholdes. Alt efter hvilken serviceaftale der tegnes, kommer vi en til seks gange årligt.

Vi sender dig en SMS eller E-mail ca. en uge før vi kommer og du behøver ikke at være hjemme, men ryd gerne arealet inden.

Enkelt Servicebehandling

Servicebehandlingen “Enkelt” indeholder en årlig skumbehandling. Vi bruger algemidlet Neutralon, der er godkendt af miljøstyrelsen til formålet.

Såfremt du har fået foretaget en stor eller komplet fliserens af os, opnår du med en fast serviceaftale på en enkelt servicebehandling 15 års garanti mod flisepest og dybdegående lav. Vi kommer enten om foråret eller efteråret, alt efter hvornår vi har renset din flisebelægning.

Dobbelt Servicebehandling

Servicebehandlingen “dobbelt” består af to årlige skumbehandlinger. En om foråret og en om efteråret. I Danmark oplever vi ofte at algevæksten på flisebelægninger tiltager ved årstidernes skifte. Når overfladebelægningerne bliver våde kan de blive rigtig glatte, hvilket kan føre til uheld. Vi anbefaler derfor denne løsning, da fliserne derved holdes fri for overfladebelægninger hele året.

Ved en fast serviceaftale, giver vi 15 års garanti mod flisepest og dybdegående lav, såfremt du har fået en fliserens, skumbehandling og imprægnering inden.

Til vores skumbehandlinger bruges algemidlet Neutralon, der er godkendt af miljøstyrelsen til formålet. Dit græs, buske, træer og blomster vil derfor ikke tage skade ved disse servicebehandlinger.

Sommerklar Servicebehandling

Med vores servicebehandling “Sommerklar” får du flotte fliser hele sommeren. Servicebehandlingen består af en fliserens og skumbehandling hvert forår, samt en opfølgende skumbehandling hvert efterår. Det betyder at du kan nyde den rene flisebelægning i de lyse sommermåneder og undgår uønsket overfladealger, der gør fliserne glatte i vinterhalvåret.

Ønsker du en komplet løsning, kan du i forbindelse med fliserensen om foråret tilkøbe imprægnering og fejning af fugesand, og derudover kombinere med servicebehandlingen “ukrudtsfri” for det helt perfekte resultat.

Ukrudtsfri Servicebehandling

Vores ukrudtsbehandling består af en kogning af ukrudtet og er 100% miljøvenlig. En kogning af ukrudtet ved 95-98 grader nedbryder fibrene i ukrudtet over jorden og nogle af fibrene i rødderne. Ukrudtsbehandlinger skal laves kontinuerligt med 4-6 behandlinger hen over vækstsæsonen, som går fra marts til september.

Når man koger ukrudtet visner det helt og derved fjerner man betingelserne for genvækst. Genvækst kræver oplagring af kulhydrater i rødderne og dette udsultes ved gentagen kogning af kronbladene. Ved kogning af ukrudtet sikrer man sig også mod resistent ukrudt (Ukrudt der ikke er modtagelig for sprøjtegift). Vores ukrudtsbehandlinger er 100% naturlig og giftfri.

Vores servicebehandling “Ukrudtsfri” kan med fordel kombineres med en af vores andre vedligeholdelsesløsninger som for eksempel “Sommerklar”. Kombinationen af disse vil give dig en flot og ensartet flisebelægning hele sommeren, med et absolut minimum af arbejde for dig.

15 års garanti mod flisepest og dybdegående lav

Som del af den anbefalede vedligeholdelse efter en fliserens via din serviceaftale, tilbyder vi 15 års garanti mod flisepest og dybdegående lav. Vores garanti er gældende såfremt fliserne får en årlig servicebehandling (skumbehandling) via din Serviceaftale og forudsætter at du har fået en rensning, skumbehandling og imprægnering af dine fliser.

Din serviceaftale består af de nødvendige servicebehandlinger som du ønsker – se mulighederne for vedligeholdelse øverst på denne side. Det er dog vigtigt at der som minimum foretages ‘en årlig skumbehandling, som er effektiv i op til 6-9 måneder før garantien gælder. Med vores 15 års garanti mod flisepest og dybdegående lav har du sikkerhed for, at dine fliser fremstår uden flisepest og dybdegående lav.

Skumbehandling og 15 års garanti mod flisepest

Hvorfor er en Serviceaftale vigtig?

– Med en Serviceaftale får du 15 års garanti mod flisepest og dybdegående lav.
– Får du modforventning flisepest eller dybdegående lav imens du har en Serviveaftale, fjerner vi dette uden beregning.
– Ved Serviceaftaler med “Dobbelt” eller “Enkelt” Skumbehandling(er) forebygger og forlænger det imprægneringens levetid.

Det praktiske

– Du har et fast interval på din Serviceaftale.
– Du modtager en mail og SMS en uge før vi kommer og igen dagen før vi kommer.
– Du skal rydde mest muligt væk fra flisearealet inden vi kommer.
– Vi laver altid et kontrollerende eftersyn i forbindelse med besøget i forhold til din garanti.

Vilkår ved en Serviceaftale

– En Serviceaftale tegnes løbende pr. sæson (år) på abonnement basis.
– Ønsker du at opsige og afmelde din Serviceaftale skal det ske ved skriftlig henvendelse på mail [email protected] inden 31 December året forinden næste servicesæson. Ved for sen opsigelse opkræves et gebyr på 695 kr. inkl. moms (dette kan bortfalde ved særlige omstændigheder).
– I Serviceaftaler med skumbehandling kan resultatet af en skumbehandling ikke ses umiddelbart efter behandlingen. Produktet har en indvirkningstid der strækker sig over 1-4 uger og op til 6-9 måneder.
– Prisen for din serviceaftale beregnes på baggrund af dit fliseareal og accepteres af dig før Serviceaftalen er gældende.

Vi er en del af AlgeNord

Din garanti for godt arbejde

Forud for en fliserens har du modtaget et tilbud på fliserens og vedligeholdelse af flisearealet. Der går typisk højest 48 timer før du modtager et tilbud, når du har udfyldt vores kontaktformular. Efter din tilbudsaccept aftaler vi et passende tidspunkt for, hvornår vi kan starte.

Fliserens.dk trustpilot logo
Medarbejdere hos fliserens.dk