Skip to main content
Logo fliserens.dk
København, Nordsjælland og Midtsjælland

15 års garanti på Fliserens

Hos Fliserens.dk tilbyder vi 15 års garanti på fliserens mod flisepest og dybdegående lav. Vores garanti er gældende såfremt fliserne får en årlig servicebehandling (skumbehandling) via din Serviceaftale og forudsætter at du har fået en rensning, skumbehandling og imprægnering af dine fliser. Læs nærmere om vores garanti herunder.

   +8 års erfaring

   15 års garanti*

   Prisgaranti

Sådan foregår vores garanti

Hos Fliserens.dk tilbyder vi 15 års garanti mod flisepest og dybdegående lav i forbindelse med fliserensning. Garantien er gældende når du har fået renset, algebehandlet og imprægneret dine fliser hos os og tegnet en Serviceaftale om fast vedligeholdelse med en årlig skumbehandling.

En skumbehandling foregår ved at vi påfører produktet Neutralon på dine fliser. Det er en langtidsvirkende algevæske, godkendt til formålet af Miljøstyrelsen, som i skumform sprøjtes ud på dit fliseareal. Neutralon er effektivt i perioden indtil den næste service indtræder året efter (op til 6-9 mdr.). På den måde sikres dine fliser for uønsket begroning af flisepest eller dybdegående lav.

Resultatet kan ikke ses umiddelbart efter service, da produktet har en indvirkningstid der strækker sig over nogle uger efter service. Vi anvender det godkendte produkt Neutralon, som skåner miljøet bedst muligt, samtidig med at det har en høj komposteringsevne, som optimerer resultatet i mange år frem.

Prisen for en årlig flise serviceaftale starter fra 950 Kr. inkl. moms. og beregnes på baggrund af flisearealet. Beløbet er aftalt og accepteret på forhånd af dig og udgør det samme fra år til år. Se vores priser på vedligeholdelse for nærmere information.

Det betyder at din flisebelægning vil fremstå velholdt hele året og er en sikkerhed for at dine fliser ikke får flisepest.