Skip to main content
København, Nordsjælland og Midtsjælland

Fliserens

Trænger dine fliser til en opfriskning? Med en rensning og imprægnering af fliser, kommer dine fliser til at stå flotte og indbydende, næsten som var de nye. Hos Fliserens.dk har vi mere end 8 års erfaring med professionel rensning af fliser hos både private og erhvervsdrivende og vi vil med glæde også hjælpe dig.

Vi tilbyder en komplet fliserens, hvor vi først renser fliserne, derefter laver en skumbehandling og når fliserne er tørre (typisk dagen efter) påfører vi professionel fliseimprægnering og fejer fugesand.

   +8 års erfaring

   15 års garanti*

   Prisgaranti

Vi er en del af AlgeNord

Din garanti for godt arbejde

Forud for en fliserens har du modtaget et tilbud på fliserens og vedligeholdelse af flisearealet. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse inden for 48 timer, efter vi har modtaget din kontaktformular. Efter din tilbudsaccept aftaler vi et passende tidspunkt for, hvornår vi kan starte.

Fliserens.dk trustpilot logo
Medarbejdere hos fliserens.dk

Før og efter billeder af fliserens

Er du nysgerrig på, hvordan dine fliser kan komme til at se ud efter en fliserens? Herunder kan du se eksempler på forskellige typer flisebelægninger både før og efter, vi har udført fliserensning. Vi renser alle typer fliser for flisepest, alger og snavs.

Før og efter fliserens med røde herregårdssten
Før og efter fliserens på rådhusbelægning
Før og efter fliserens med sandsten
Før og efter fliserens på rådhusbelægning
Før og efter fliserens med herregårdssten
Før og efter fliserens med herregårdssten

15 års garanti mod flisepest og dybdegående lav

Såfremt du har fået renset, skumbehandlet og imprægneret dine fliser af os, tilbyder vi 15 års garanti mod flisepest og dybdegående lav. Garantien er gældende såfremt fliserne får mindst én årlig servicebehandling (skumbehandling) via din serviceaftale.

Din serviceaftale laver vi i fællesskab og den tilpasses efter dine ønsker  – se mulighederne for vedligeholdelse. Det er dog et krav, at der som minimum foretages en årlig skumbehandling på det rensede areal, før garantien gælder. Med vores 15 års garanti har du sikkerhed for, at dine fliser fremstår uden flisepest og dybdegående lav.

Skumbehandling og 15 års garanti mod flisepest
Prøverens af en kvm i forbindelse med fliserens

Få en gratis prøverens

Er du i tvivl om effekten af en fliserens på netop din belægning, anbefaler vi at du får foretaget en gratis og uforpligtende prøverens, inden du beslutter dig. Vi renser ca. 1 kvm., på et, af dig udvalgt sted, hvilket vil give dig en god fornemmelse af, hvordan dine fliser kommer til se ud efter en rens.

Når vi er ude hos dig og lave en prøverens, laver samtidig vi en opmåling af arealet, besvarer dine spørgsmål, rådgiver og hjælper dig med at finde den bedste løsning på netop din flisebelægning.

Sådan foregår en fliserens

Når du har accepteret vores tilsendte tilbud, kontakter vi dig for at aftale et passende tidspunkt for udførelse af arbejdet. Selve fliserensningen forløber sig over 6 trin, som vi har uddybet nedenfor.

Har du behov for personlig rådgivning er du altid velkommen til at kontakte os på 3020 7400 eller via vores kontaktformular.

Trin 1

Opmåling af fliseareal og evt. prøverens

Inden vi påbegynder arbejdet ved en fliserens, laver vi en kontrolopmåling af flisearealet og sikrer at din ordrebekræftelse stemmer overens med kontrolopmålingen. Skulle der være forskel på det opmålte areal og angivne areal, drøfter vi det med dig og finder en løsning, inden arbejdet påbegyndes. Ligeledes vurderes flisernes tilstand, så vi kan indstille vores professionelle renseudstyr (vand, dyser og tryk) efter dine fliser.

Bemærk at flisearealet skal være ryddet inden vi ankommer. Placer helst dine havemøbler, krukker, grill mm. 5-10 meter væk fra arealet der skal renses, da det kan blive beskidt når vi renser.

Vil du se resultatet af en fliserens, har vi mulighed for at lave en gratis prøverensning på ca. en kvm inden vi går i gang. Dette giver dig en god indikation af resultatet efter rensning.

Luftfoto efter fliserens

Trin 2

Rensning af fliser

Fliserensning foregår med vores professionelle overfladerenser, der er lavet specifikt til formålet. Med den sikrer vi den rigtige kombination af tryk, vand og dyse, så fliserne skånsomt renses rene. Vi benytter udelukkende rent vand, som vi får via tilkobling til din udendørsvandhane. Vi har alle almindelige fittings med, så vi kan koble os på de fleste vandhaner.

Ved rensningen fjerner vi alt flisepest, alger, mos og størstedelen af ukrudtet i fugerne mellem fliserne. Vi sørger også for at lave en flot skarp kant ved overgange til græs og fortov.

I forbindelse med denne proces, er det vigtigt at understrege, at vi IKKE benytter traditionel direkte højtryksrensning. Vi benytter derimod vores professionelle renseudstyr, hvor vi kan indstille dyser, vand og tryk således at fliserne skånsomt og effektivt vaskes rene med en indirekte afrensning.

Rensning af fliser

Trin 3

Skumbehandling

Umiddelbart efter vi har renset fliserne rene med vores professionelle renseudstyr, foretager vi en skumbehandling med algemidlet Neutralon. Produktet er godkendt af Miljøstyrelsen til formålet og påføres arealet i skumform.

Skumbehandlingen desinficerer flisebelægningen, så resterende algesporer og eventuelle rester af dybdegående lavvækst komposteres. Skumbehandlingen er således med til at forbedre slutresultatet og har en langtidseffekt på op til 9 måneder. Skumbehandlingen har IKKE en negativ effekt på dine planter, græsplæne, hæk mv.

Skumbehandling af fliser af fliserens.dk

Trin 4

Imprægnering

Efter afrensning og skumbehandling af fliserne skal flisebelægningen tørre op, før vi kan foretage efterbehandlingen med professionel fliseimprægnering. Vi kommer derfor typisk igen dagen efter. Arealet skal fortsat være ryddet når vi imprægnerer.

Vi anbefaler altid at få imprægneret fliser efter rensning og skumbehandling, således overfladen på fliserne lukkes af.
Imprægneringen danner en transparent beskyttende hinde, som reducerer indtag og ophobning af fugt i flisen. På den måde hæmmer fliseimprægneringen vækstbetingelserne for flisepest, alge- og lavvækst samt mindsker chancen for frostsprængninger i flisen.

Fliseimprægnering er lavet på nanoteknologi og i den første periode efter imprægneringen kan en “perlende” effekt ses ved regnfald. Denne effekt svinder dog ind i takt med at imprægneringen trænger ind i flisen.

Det er vigtigt at understrege at flisearealet efter imprægnering stadig kræver løbende vedligeholdelse af overfladen, hvorfor en eller to årlige skumbehandlinger anbefales efterfølgende.

Imprægnering af fliser

Trin 5

Fejning af fugesand

I forbindelse med en fliserens bliver den øverste del af fugerne mellem fliserne ofte vasket væk. Derfor anbefaler vi at få fejet nyt fugesand eller stenmel på flisebelægningen, når der er foretaget en fliserens. Fugesandet sørger for at belægningen forbliver stabil og ikke skrider.

Ligesom ved imprægnering, skal fliserne være tørre når der skal fejes fugesand eller stenmel. Vi fejer fugesandet ud på belægningen således at alle fuger mellem fliserne bliver fyldte og så sørger vi for, at der er en smule fugesand oven på fliserne, som med vejrets hjælp kan fordele sig i perioden efter.

Efter vi har fejet fugesand eller stenmel er det vigtigt at du i perioden efter, jævnligt fejer mere fugesand i fugerne.  Fugesand har et tæt pakningsevne og vil derfor synke synke sammen over tid. Ved at du jævnligt fejer fugesand mindsker du chancen for ukrudt i fugerne.

Vi benytter udelukkende danskproduceret fugesand med egenskaber der forringer vækstbetingelserne for mos og ukrudt mellem fliserne. Vi hjælper gerne med at udvælge, fremskaffe og feje det rette fugesand eller stenmel til dine fliser. Ønsker du nærmere rådgivning står vi til rådighed på både mail og telefon.

Fejning af fugesand efter fliserens

Trin 6

Vedligeholdelse og 15 års garanti

Efter en fliserens anbefaler vi, at få en fast aftale om vedligeholdelse af flisearealet med en Serviceaftale. Efter en stor eller komplet fliserens får du 15 års garanti mod flisepest og dybdegående lav på dine fliser, såfremt du tegner en serviceaftale hos os med minimum en årlig skumbehandling. Vi tilbyder flere forskellige løsninger på vedligeholdelse og tilrettelægger serviceaftalen efter dit behov. Se vores løsninger for vedligeholdelse efter en fliserens.

Hvad kan du selv gøre for at vedligeholde efter en fliserens? Der er især en ting du selv kan gøre efter fliserensningen for at vedligeholde flisebelægningen. Fej fugesand jævnligt og påfyld løbende nyt fugesand på hele flisebelægningen.

Skumbehandling af fliser