Skip to main content
København, Nordsjælland og Midtsjælland

Indhent tilbud på Fliserens

Ønsker du et uforpligtende tilbud på fliserens, så udfyld vores formular herunder. Herefter kontakter vi dig inden for 48 timer med et konkret tilbud. Fliserens.dk er en del af AlgeNord og har +8 års erfaring, 15 års garanti og Prisgaranti.

Lille

kr.36/ kvm.

Førpris: 45 kr. / kvm.

  Rensning af fliser
  Prisgaranti

Mellem

kr.44/ kvm.

Førpris: 55 kr. / kvm.

  Rensning af fliser
  Skumbehandling
  Prisgaranti

Stor

kr.56/ kvm.

Førpris: 70 kr. / kvm.

  Rensning af fliser
  Skumbehandling
  Imprægnering af fliser
  15 års garanti*
  Prisgaranti

Vores anbefaling

Komplet

kr.72/ kvm.

Førpris: 90 kr. / kvm.

Rensning af fliser
Skumbehandling
Imprægnering af fliser
Fejning af fugesand
15 års garanti*
Prisgaranti

* 15 års Garanti:
Vi har 15 års garanti mod flisepest og dybdegående lav. Garantien gælder når du har fået renset, skumbehandlet og imprægneret dine fliser af os, og overholdt din serviceaftale med minimum en årlig servicebehandling (skumbehandling).

Hvad siger vores kunder?

Hos Fliserens.dk er det vigtigt at alle vores kunder er fuldt tilfredse med vores arbejde. Du vil fra start mærke, at vi prioriterer tid til den personlige kundeoplevelse. Vi hjælper dig naturligvis igennem dit fliserensningsprojekt fra start til slut. Hos os kan du regne med faste aftaler, punktlighed og løbende dialog.

fliserens.dk er anmeld med 5 stjerner

Randi14 Oktober 2022

Yderst professionel fliserensning - klarede de 10.750 m2 flisearealer i fin udførelse til aftalt tid og pris - kan stærkt anbefales.

Mikael29 Juli 2022

Super oplevelse fra start til slut, behagelige samtale før opgaven, haft to forskellige forbi fordelt på to dage. Søde medarbejdere og et super godt resultat.

Ulla Jensen17 januar 2022

Vi havde igen en god oplevelse med AlgeNord. Min mand og jeg havde besøg af en venlig ung mand, som skulle servicere vores flisearealer...

Finn Carlsen27 Juli 2021

Et meget professionelt stykke arbejde udført af en helt utrolig pålidelig og grundig medarbejder. Imprægneringen er rigtig god. Kan se det når jeg drypper vand på fliserne ved vanding af krukker...